Top

 1. Nazaj
  Naprej
  Izdelek 9 od 10
  Izdelek je bil dodan v katalog dne Thursday 02 January, 2014.

  Energijska ploscica ZV8 Energy Bar(paket - 20 ploscic) -7%
  [6535]

  Cena:  37,80€

  Na voljo opcije:

  Energijska ploščica ZV8 odličnega okusa vsebuje edinstveno, lahko prebavljivo mešanico sestavin, ki so posebej izbrane za zadostitev hranilnih potreb vzdržljivostnih športnikov. Preverjena formula ogljikovih hidratov se enostavno prebavi, kar zagotavlja hiter prenos energije do mišic, pri temu pa ne draži želodca. Ploščica vsebuje tudi sinergično mešanico vitaminov, ki pomagajo pri pretvorbi ogljikovih hidratov in maščob v energijo in nudijo zaščito pred škodljivimi prostimi radikali. Ploščica z okusom čokolade je bila razvita z zmagovalcem dirke po Franciji Carlosom Sastrejem in v celoti izpolnjuje zahteve v času dirkanje pri visokih temperaturah.
  - Znanstveno dokazana formula ogljikovih hidratov za lahko prebavo
  - Vsebuje do 39,4 g ogljikovih hidratov & 5 g vlaken za trajno zagotavljanje energije
  - Sinergična mešanica vitaminom in antioksidantov

  Na voljo so naslednji okusi: s čokolado prekrita jagoda (55 g), z jogurtom prekrita marelica (55 g), čokolada (65 g), pomaranča (65 g), banana (65 g)
  Brez umetnih okusov, brez umetnih barvil, brez umetnih konzervansov!

  Kaj je posebnega na ploščici ZV8 Energy Bar?
  ZV8 Energy Bar je zelo cenjena in kvalitetna energijska ploščica, ki osvaja vse sfere kolesarstva. Narejena je posebej za vzdržljivostne športnike in vsebuje več virov ogljikovih hidratov za največjo zagotavljanje energije. Ogljikovi hidrati so bili posebej izbrani tudi za lahko zaužitje in prebavo med vadbo.

  Zakaj je treba med treningom uporabljati energijske ploščice ZV8?
  Energijske zahteve med treningom so redko tako visoke, kot med dirko, toda uporaba energijskih izdelkov je še vedno zelo pomembna. Intenzivnost vadbe je namreč glavni dražljaj, na katerega se telo odzove s povečanjem vnosa kisika (VO2 max) in povečano močjo. Z uporabo energijskih ploščic ZV8 med treningom bo možno ohranjati višjo intenzivnost, kar pomaga k porastu dražljajev za prilagoditev telesa in izboljšanje zmogljivosti.

  Kako ploščica deluje?
  Energijske ploščice ZV8 povečajo učinkovitost telesa, saj mu med vadbo zagotavljajo enostavno prebavljive ogljikove hidrate kot vir energije. To se zgodi brez draženja želodca, zato lahko enostavno zadostite potrebam po ogljikovih hidratih in povečate učinkovitost. Zaužitje ploščice po vadbi pomaga pri regeneraciji, saj pospeši napajanje mišic z energijo.
  Ocene