Top

 1. Nazaj
  Naprej
  Izdelek 5 od 10
  Izdelek je bil dodan v katalog dne Friday 31 May, 2013.

  Kofeinski energijski gel ZV7C Caffeine Energy Gel(60ml)
  [6531]

  Cena:  2,90€

  Na voljo opcije:

  Za osnovo kofeinskega energijskega gela ZV7C so pri Zipvitu vzeli gel ZV6 Energy Gel in ga ‘super napolnili’ z mešanico kofeina in tirozina. 160 mg kofeina pospeši vrtenje pedal in zmanjša napor med treningom in dirko, tirozin pa skrbi za največjo zbranost misli. Z zaužitjem gela se vam bo dodatno povečala koncentracija, odzivni čas bo hitrejši, učinkovitost bo zrasla na naslednjo stopnjo. Gel ZV7C Caffene Energy Gel je bil razvit v sodelovanju z najboljšimi vzdržljivostnimi športniki na svetu, njegova edinstvena velikost pa predstavlja standard znotraj profesionalnega peletona.
  - Hitro prebavljivi ogljikovi hidrati za izboljšano učinkovitost
  - 51 g ogljikovih hidratov, ki so odlično gorivo za mišice; z dodatkom 160 mg kofeina
  - Hiter prenos energije, odličen okus in enostavna prebava


  Brez mleka, brez glutena, brez umetnih okusov, brez umetnih barvil!

  V čem se gel ZV7C razlikuje od gela ZV7?
  Za osnovo kofeinskega energijskega gela ZV7C so pri Zipvitu vzeli gel ZV6 Energy Gel in ga ‘super napolnili’ z mešanico kofeina in tirozina. 160 mg kofeina pospeši vrtenje pedal in zmanjša napor med treningom in dirko, tirozin pa skrbi za največjo zbranost misli. Skupaj s 51 g ogljikovih hidratov za polnjenje vaših mišic je to zmagovalna kombinacija.

  Zakaj 160 mg kofeina?
  Vsak gel ZV7C vsebuje 160 mg kofeina, ki znanstveno dokazano povečuje psihično in fizično učinkovitost. Skupaj s terozinom je gel res pravo super gorivo za vaše telo.

  Koliko kofeina naj zaužijem med vožnjo?
  Gel ZVC7 Caffeine Gel je zelo močen izdelek, zaužitje enega gela 90 minut pred koncem težkega treninga ali dirke vam bo dalo zajeten zanos. Za kratke dirke, kot je na primer kratka vožnja na čas, dirka na dirkališču ali kriterij, zaužijte en gel 60 do 90 minut pred štartom.
  Ocene